CAHH

El futur Centre d'Art Hortensia Herrero, situat en el Palau Valeriola, obrirà les seues portes en 2023.

CAHH

El futur Centre d'Art Hortensia Herrero, situat en el Palau Valeriola, obrirà les seues portes en 2023.

"Compartir la sensibilidad artística y cultural es aprender a entender el arte, a valorarlo, a amarlo. Que todos disfrutemos contemplándolo"​

Hortensia Herrero​

PRO
JEC
TES

PRO
JEC
TES

El patrimoni artístic de la Comunitat Valenciana és de tots i per a tots. Per este motiu, en la Fundació Hortensia Herrero donem suport a iniciatives que ajuden a recuperar el patrimoni artístic de la Comunitat Valenciana, perquè es convertisca en un referent. Millorar el nostre passat per a disfrutar-lo en un present i continuar deixant-lo de llegat per a un futur.

Donar suport a iniciatives relacionades amb la dansa, amb l’objectiu d’impulsar la formació i el coneixement d’esta disciplina, a través dels projectes “Campus Internacional València Dansa”, gala “Som Art” i “Ballet Val+”.

Compartir la sensibilitat artística, entesa com a pintura, escultura, arquitectura i qualsevol disciplina artística que ajude a impulsar la cultura a nivell nacional i internacional.

La Fundació Hortensia Herrero treballa en la rehabilitació del Palau Valeriola per a construir el futur Centre d’Art Hortensia Herrero, amb l’objectiu d’augmentar la sensibilitat per l’art contemporani en la societat de la Comunitat Valenciana.

No

ci
es

#

#PlensaValencia

[ff id="1"]