L’associació ADAM i la Fundació Hortensia Herrero impulsen “Som Art”

L’Associació de Dansa ADAM i la Fundació Hortensia Herrero impulsen la segona edició de la gala benèfica de dansa denominada “Som Art”, amb l’objectiu d’acostar el públic valencià a estrelles de reconegut nivell internacional i a grans artistes de la Comunitat Valenciana que treballen en diferents companyies fora d’Espanya. En esta ocasió, tota la recaptació anirà a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València.

La gala tindrà lloc el pròxim 26 de setembre en el Teatre Principal de València i s’interpretaran diferents extractes de peces de repertori clàssic, neoclàssic i dansa contemporània. Coreògrafs de la talla de John Cranko, Itzik Galili, Juanjo Arqués, entre altres, a més de comptar amb un dels valencians més il·lustres en el món de la dansa: Nacho Duato, han cedit els drets de les seues peces per a comptar amb la seua presència coreogràfica en esta excepcional gala.

Pel que fa al cartell, tornarà a comptar, com l’any passat, amb primeres figures, integrants de les millors companyies de dansa a nivell mundial com l’Stuttgart Ballet, Royal Ballet, Het National Ballet, Compañía Nacional de Bailado. Alicia Amatriain, ballarina principal de l’Stuttgart Ballet, com a cap de cartell, estarà acompanyada de ballarins de la talla de Jason Reilly, Tamako Akiyama, Dimo Kirilov, Marijn Rademaker, Filipa de Castro, Carlos Pinillos, Itziar Mendizabal, Nehemiah Kish, José Carlos Blanco i la valenciana Elisa Badenes.

El programa de la gala conté extractes de peces de repertori clàssic com “Diana i Acteó” (M. Petipa), “Onegin” (J. Cranko), peces neoclàssiques com “Mono Lisa” (Itzik Galili), “Limelight” (Katarzyna Kozielska), així com extractes de peces contemporànies com “Roulette” (Juanjo Arqués), i ”Rasemblement” de Nacho Duato, entre altres.

ADAM vol agrair les facilitats que la Diputació de València ha donat per a la utilització del Teatre Principal i que fa que la Gala “Som Art” tinga lloc en un entorn espectacular i incomparable.

Tota la recaptació de la taquilla es destinarà a l’Associació Espanyola contra el Càncer de València. De la direcció artística de la gala es farà càrrec l’exballarina i professora de dansa valenciana Gema Casino Penalba.

Recaptació a favor d’aeccValencia

Les entrades es poden adquirir des de hui mateix a través dels canals habituals del Teatre Principal i la plataforma www.entradas.com. La recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer de Valènciaa.