EXPOSICIONS CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES III: JAUME PLENSA

L’escultor barceloní Jaume Plensa va tancar el cicle d’exposicions temporals que la Fundació Hortensia Herrero ha organitzat en la Ciutat de les Arts i les Ciències, després de Manolo Valdés i Tony Cragg.

L’exposició consta en esta ocasió de set escultures, totes peces úniques, de set metres d’altura, de ferro colat. Les obres se situaran en el llac sud del complex dissenyat per Santiago Calatrava i es podrà visitar fins al 3 de novembre.

Jaume Plensa és un dels artistes espanyols amb més presència a tot el món, ja que ciutats com Mont-real, San Diego, Chicago, Seül, Tòquio, Miami, Nova York, Londres, Salzburg, Liverpool, Dubai o Dallas tenen escultures seues instal·lades de manera permanent.Així mateix, l’obra de Plensa ha sigut objecte d’exposicions temporals en museus i institucions com la Biennal de Venècia, el Nasher Sculpture Center de Dallas, el Yorkshire Sculpture Park, el Museu Picasso d’Antíbol, el MAMAC de Niça, o en museus de ciutats com Hèlsinki, Tampa o Nashville i en les seues galeries de París, Nova York i Chicago. Plensa va inaugurar al novembre del 2018 dos exposicions al nostre país, un projecte específic per al Palau de Vidre de Madrid (MNCARS) i una altra en el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Ambdós exposicions es podran veure fins al mes d’abril del 2019.