Portem l’art dins

Amb l’objectiu de decorar els voltants del palau de Valeriola mentre continuen els treballs de restauració, la Fundació Hortensia Herrero ha encarregat la realització d’un grafit en la tanca que es troba al carrer de la Mar. “Portem l’art dins” ha sigut la frase triada que augura el futur d’este edifici històric que es convertirà en el Centre d’Art Hortensia Herrero.

Per favor, accepta les cookies de statistics, marketing per a veure aquest element.

El palau de Valeriola

Este edifici, situat en un enclavament emblemàtic del centre històric de la ciutat de València (carrer del Mar), és d’estil barroc i va ser construït a principis del segle XVII.

En l’actualitat és sotmés a una rehabilitació integral per a salvar i assegurar l’estructura, sobre la qual s’alçarà el futur Centre d’Art Hortensia Herrero. Els treballs per a la recuperació de la seua esplendor els du a terme l’estudi del valencià ERRE Arquitectura. A més del valor futur com a centre d’art, esta intervenció suposa la recuperació d’un edifici singular i històric de la ciutat de València. Una vegada acabe la restauració, els visitants podran contemplar les restes del barri jueu i part de les ruïnes del circ romà que travessava els baixos del palau.