València Dansa / Gala Benèfica “Som Art”

Des de 2014, l’Associació de Dansa ADAM i la Fundació Hortensia Herrero impulsen cada últim dissabte de setembre la celebració d’una gala benèfica de dansa, anomenada “Som Art”, amb l’objectiu d’acostar el públic valencià a estrelles de reconegut nivell internacional i a grans artistes de la Comunitat Valenciana que treballen en diferents companyies fora d’Espanya.

En la gala Som Art s’interpreten diferents extractes de repertori clàssic i neoclàssic, a més de coreografies d’un dels valencians més il·lustres en el món de la dansa: Nacho Duato, el qual sempre ha cedit alguna de les seues composicions.  A més, el cartell de la gala el conforma un important elenc de ballarins i ballarines d’algunes de les millors companyies de dansa a escala mundial. Fins a hui han participat estrelles com ara Daria Klimentova, Alicia Amatriain, Lucía Lacarra, Elisa Badenes, Jason Reilly, Tamako Akiyama o Marlon Dino, entre altres.

La direcció artística de la gala és a càrrec de l’exballarina i professora de dansa valenciana Gema Casino Penalba i tota la recaptació de la gala es destina a favor d’una entitat benèfica.

Estos són els cartells d’una gala que s’ha anat celebrant des de 2014 fins hui.